Emmanuel Macron ohus

0 23 980

Emmanuel Macron ohus

2022. aastal ei taha Emmanuel Macron presidendikohast nii kergekäeliselt lahti lasta. Emmanuel Macron, kes on sündinud sündmusterohkest viis aastat kestnud kollastest vestidest, koroonaviirusest ja hiljutistest sündmustest, hoiab kurssi.

Seistes silmitsi vabariigi presidendi võimaliku 2022. aasta presidendikandidaadiga, on tema saatjaskond üha enam mures.

Emmanuel Macron: võimalik kandidatuur 2022. aastal?

Kõigi nende sündmuste taustal ei saa öelda, et Emmanuel Macron soovib kellelegi teed anda. Viimane asus ka valitsuse viieaastase ametiaja kaheks aastaks valitsusse ümber vahetama. Emmanuel Macron on riigipeana võimu haaramise ajal kogenud langusi ja mõõna.

Kollaste vestide ja koroonaviiruse vahel üritas Vabariigi President mitmesuguseid kriise võimalikult hästi juhtida, kuid ei õnnestunud alati rahvamasse rahustada. Emmanuel Macroni saatjaskond muretseb oma võimaliku kandidatuuri pärast 2022. aastat muretsemise pärast ... Eriti kui Anne Hidalgo otsustab sama hästi kandideerida ...

Anne Hidalgo: kardetud ja hirmuäratav vastane?

Oma kahe Pariisi linnapeavalimisega on Anne Hidalgo tugev poliitiline tegelane. Tema, kes lisaks Rachida Dati alistamisele, kes oli ka poliitiline tulirelva tädi. "Macroni saatjaskond jälgib Hidalgot, see on kindel," selgitab Le Parisieni enamuse asetäitja. "Ta on kindel poliitik, kes võitis Pariisis kaks valimist, ja tunneb kampaaniaid, meediat ...".

Mitmed saadikud ja parlamendiliikmed on ühel ja samal seisukohal: Anne Hidalgot ei tohi alahinnata. Ja isegi kui praegune Pariisi linnapea teatas 23. juulil, et ei soovi 2022. aasta presidendivalimistel kandideerida, jäävad La République En Marche liikmed Anne Hidalgo suhtes kahtlustavaks.

See artikkel ilmus esmakordselt: https://onvoitout.com/emmanuel-macron-en-danger-ses-proches-plus-inquiets-que-jamais/

Jäta kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata.