Kameruni ettevõtja disainitud säästlikud toiduvalmistamise seadmed

0 9

majandus-toiduvalmistamise seadmed, mille on kavandanud Kameruni ettevõtja

Kamerunlane Solomon Wanzie valmistab toiduvalmistamise seadmeid, mis töötavad ilma gaasi või elektrita, nagu pliidid, ahjud, grillid ja palju muud. Selle eesmärk on muuta köögitehnika leibkondadele kättesaadavaks.

Kameruni ingliskeelses osas Bamendas on mehaanikainsener Solomon Wanzie projekteerinud kaasaegsed toiduvalmistamise seadmed, milles kasutatakse gaasi ja elektri alternatiivina puitu ja sütt. Selle toodete hulgas on ahjud, grillid, pliidid jne. See kasutab selliseid materjale nagu teras ja ...

See artikkel ilmus esimest korda https://www.agenceecofin.com/entreprendre/1008-79118-des-appareils-de-cuisson-economiques-concus-par-un-entrepreneur-camerounais

Jäta kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata.