Angola: Pensana haruldaste muldmetallide nimekirjad Londoni börsil

0 56

angoola-pensana-haruldaste muldmetallide-tutvustatud-londoni börsil

Pensana Rare Earths aktsiad on Londoni börsil noteeritud alates esmaspäevast. Selle sissejuhatusega soovib ettevõte leida investoreid, kes on võimelised rahastama Angolas asuva haruldaste muldmetallide projekti Longonjo arendamist.

Kaevandusettevõte Pensana Rare Earths, mille lipulaevaks on Angolas asuv haruldaste muldmetallide projekt Longonjo, on nüüd noteeritud Londoni börsi põhiturul. See noteerimine, mis järgneb Austraalia börsil ASX, tähistab tahet…

See artikkel ilmus esimest korda https://www.agenceecofin.com/terres-rares/0707-78254-angola-pensana-rare-earths-s-introduit-a-la-bourse-de-londres

Jäta kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata.