Serie A: Juventuse teater Torino ilma Nicolas Nkoulouta

0 194

Torino linna derby kujunes sel laupäeval Torino Juventuse veresaunaks suurte päevade Cristiano Ronaldo saatel. Ikka imestame, miks treener Luongo de Torino jättis Kameruni Nicolas Nkoulou kõrvale, kui ta asus oma meeskonna kõige usaldusväärsemaks kaitsjaks. Juventuse vastus oli eesmärkide eesmärk ja kindlasti tänan, et tegin selle neile lihtsaks. Ja tõepoolest, selle teise Torino linnast pärit meeskonna tagumisele valvurile oli see tõesti keeruline. Kaitsvad bulvarid olid püsivad. Samuti on väga vara, et Dybala fikseerib ala kolm mängijat, et lüüa mängu esimene värav. Mängisime ainult 2 minutit.


Ülejäänud mäng oli üsna ühekülgne, kus Ronaldo ja tema meeskonnakaaslased võistlesid kaitsel suurel kiirusel ja ei suutnud sammu pidada.

Torino FC langeb tulemusele 1-4.

See artikkel ilmus esimest korda https://www.camfoot.com/les-lions-en-club/serie-a-juventus-matraque-torino-sans-nicolas-nkoulou,30811.html

Jäta kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata.