Koomiks: meri Bilali ja Léa vahel - Jeune Afrique

0 79

"Mis meid eraldab" Hélène Aldeguerist, ilmus Futuropolise väljaannetes (108 lk, 18 eurot).

"Mis meid eraldab" Hélène Aldeguerist, ilmus Futuropolise väljaannetes (108 lk, 18 eurot). © MUUDATUSED FUTUROPOLIS

Oma uue albumi "Mis meid lahutab" uurib autor-disainer Hélène Aldeguer "segatud" paari keerulist lähedust. Klišeedest vabana.


Tema nimi on Bilal, ta on Tuneesia. Tema nimi on Léa, ta on prantsuse keel. Nad armastavad üksteist, kuid ... Mis meid lahutab on Hélène Aldegueri, kes on juba Futuropolise raamatu väljaannete autor, uus koomiks Pärast kevadet: Tuneesia noored. Siin uurib ta rafineeritud stiilis paari intiimsust sündimisprotsessis ... või lõhkemise äärel, niivõrd see, mis eraldab olendid, kellel pole sama kogemust, võib osutuda armastusele saatuslikuks.

Keeruline asend

Plaat filmist "Mis meid eraldab", autor Hélène Aldeguer.

Plaat filmist "Mis meid eraldab", autor Hélène Aldeguer. © MUUDATUSED FUTUROPOLIS

Bilal, kes suutis saada stipendiumi Prantsusmaal õppimiseks, rebitakse päritoluriigi, kus tema õde viibis, ja Prantsusmaa vahel, kus ta peab silmitsi seisma igasuguse rassismiga. Olgu see otsene või salakaval, teadmatuse või teisele tähelepanu puudumise tagajärg. Lea, ta on peaaegu sama keerulises olukorras, kuna ta on pidevalt takerdunud oma sõprade, perekonna, omaenda viidete ja mehe vahele, kes ei pea tingimata oskama oma tundeid väljendada muul viisil kui lennu või viha kaudu.

Kas otsite valget meest, kes meeldiks teie perele

Kas olete ajakirja tellinud?
Aktiveerige oma Jeune Afrique Digital konto tasuta
tellijatele reserveeritud sisule juurdepääsuks.

See artikkel ilmus esimest korda NOOR AAFRIKA

Jäta kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata.