Tutvuge toetajatega, kelle Trump on kaotanud - New York Times

0 8

Intervjuudes ütlesid paljud, et toetasid hr Trumpi algselt seetõttu, et ta oli ärimees, mitte poliitik. Eelkõige polnud ta proua. Clinton. Kuid nad on tema presidendiprobleemide lahendamise üle väga haprad olnud. Mitmed mainisid tema lahkarvamust ja temaga mitte nõustunud ametnike tulistamist, eriti reageerimist koroonaviirusele ja rahutustele pärast George Floydi surma politsei vahi all.

Mitte kõik neist pole valmis Joe Bidenit toetama, kuid nad ei naudi enam võimalust presidenti toetada.

Üle kõige, 78 protsenti lahinguväljal valitsenud vastanutest, kes ütlesid, et nad ei hääletaks hr Trumpi poolt, taunisid tema pandeemia käsitlemist.

John Crilly, 55, pensionil kommerts sukelduja Reedersis, USA, ütles, et hääletas hr Trumpi poolt, "kuna teine ​​võimalus oli Hillary Clinton."

“Mis mu meelt muutis? 120,000 XNUMX surmajuhtumit, ”ütles ta. "Ta keeldus mõistmast:" Mu jumal, meie juurde on tulnud viirus; kas me ei peaks midagi tegema, poisid? ' Covid oli pöördepunkt. See on asi, mis puudutab kodu kõigile. ”

Ta kavatseb hr Bideni asemel hääletada kohaliku sisselogimiskandidaadi poolt, kes on tema arvates liiga vana.

Koronaviirus muutis ka Arich Oakley (29) meelt, kes töötab Michis Grand Rapidsis inimressursside alal. "Koroonaviiruse korral isegi vaadates pressikonverentse, lastes tal välja tulla ja öelda, et see on kõik võlts," sõnas naine. "Mul on perekond, kes on kahjuks sellest kadunud."

See pani teda imestama, kui sageli polnud ta varem tõtt rääkinud. Ta kavatseb hääletada hr Bideni poolt.

See artikkel ilmus esmakordselt (inglise keeles) NEW YORK TIMES

Jäta kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata.