#CRTV: uue tsükli algus

0 4

Direktorite nõukogu poolt ametisse nimetatud 90 uue juhi paigaldamisega tähistab Charles Ndongo pöördepunkti "otsustavaks põlvkondadevaheliseks" CRTV ehitajate ja uue põlvkonna vahel.

Otseülekandes Mballa stuudios 1 osalesid kõik CRTV televisiooni töötajad Maison de la raadios, IFCPA, kümnes piirkondlikus jaamas ning Kribi, Yagoua ja Kousseri kolmes kohalikus kanalis. tseremoonia. Videokonverents ja multipleksimise tseremoonia kohandatakse # COVID19 konteksti. CRTV kasutas pandeemia võimalust muuta oma käitumisviisi.

Esmakordselt asus struktuuri peadirektor ametisse kõigi määratud juhtide ametlikul paigaldamisel, isegi peakorterist kõige kaugemal asuvates piirkondades.

Uus ajastu

Charles NDONGO jaoks tähistab see paigaldusetseremoonia kontoris uut ajajärku. Ta ütles seda väga meeldejäävalt: „tsükli lõpp, meie maja pioneeriehitajate lõpp. Alain Belibi, Bob Ekukole, Emmanuel Kamga, Thimothé Nsoga Ntep, Sisako Tamko, Melissa Nambangui, Ful Peter, Madeleine Mbonou, Zenabou Pomboura, Moto Young, Esunji Peter Nkeng, Fon Echekiye, Bernice Baté Tatah, Dorothy Bedze Ndikum, Samson Webba , Thomas Magloire Abaté, Badouana Barbat ja teised sama põlvkonna esindajad on jõudmas CRTV-s oma kuulsusrikka seikluse lõppu ja annavad üle järgmisele põlvkonnale. Need pioneerid annavad seepärast sümboolselt üle uuele põlvkonnale, kes on üksteise kõrval õppinud ja on nüüd järgmise põlvkonna jaoks valmis. See on pöördepunkt samal ajal nii inimlik, tehnoloogiline kui ka struktuurne. See üleminek teisele põlvkonnale on piisav selleks, et õigustada noorte, nagu Augustin Guizanna ja Aboubakar Abbo, kaks kontoris töötavat spetsialisti, kes on pärit piirkondadest.

Neid reklaamitakse CRTV-s

(Vasakult paremale), George Ewane Ngide ja Augustin Charles Mbia

Alain Belibi lahkub pärast hiilgavat karjääri CRTV, asendatakse see numbriga Georges EWANE NGIDE. CRTV raadiojaama uus kesedirektor vastutab "riikliku raadioantenni sisu hooldamise, aga ka võiduväravate korraldamise eest".

Direktorite nõukogu usalduse on saanud veel 89 inimest. Esiteks edutati töötajad ametialastesse ridadesse: kolm toimetajat (Mireilles Bisseck Eyouck, Ben Meno Pufong, Druscila Mokosso Njocki), peainsenerid, tootmisjuhid (Tabe Enonchong, Agnès Ndibi), fotorežissöörid ja suuremad reporterid .

Toimetajad

Organisatsioonikaardi mitmesuguste funktsioonide täitmisel uuendab CRTV. Augustin Charles Mbia, Fondop ja Wain Paul Ngam saavad vastavalt CT1, CT2 ja CT3. On uus kommunikatsiooniosakonna juhataja (Odile Mballa). Uut avalike teadusuuringute ja uuringute osakonda juhib dr Richard Awono. CRTV Nord ja Extrême-Nord jaamajuhtide vahel on vahetatud. CRTV turundus- ja kommunikatsiooniagentuuri uus organisatsiooni skeem on juurutatud.

peadirektoraat, peadirektoraat ja uued tehnilised nõustajad

Danielle Mouadoume B.

artikkel #CRTV: uue tsükli algus ilmus esimest korda Kameruni raadiotelevisioon.

See artikkel ilmus esimest korda http://www.crtv.cm/2020/07/crtv-le-debut-dun-nouveau-cycle/

Jäta kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata.