Google tegeleb RCS-i sõnumites täieliku krüptimisega

0 1

Google'i sõnumid

Privaatsuse austamine on telg, mille kallal tänapäeval töötavad paljud tehnikahiiglased. Eriti Apple. Kuid sama teeb ka Google. Firma töötab eriti teie tekstisuhtluse konfidentsiaalsuse kaitsmiseks.

Le RCS arvatakse olevat klassikalise SMS-i ja selle järeltulija MMS-i vaimne järeltulija. E Richi kommunikatsiooniteenuste standardil pole aga looduslikult integreeritud krüptimist. See võib partei tõsiselt rikkuda. Keegi võis teie suhtlust hõlpsalt luurata. See pole näiteks sellise teenuse nagu iMessage puhul võimalik. Google nii et töötage turvake asi.

Google töötaks otsast lõpuni krüpteerimisega

Võib tõesti olla, et RCS-iga säilitatakse teie privaatsust endiselt hästi. 9to5Google'i meeskonnad avastasid tõendeid RCS-i vestluste otsest krüpteerimist teenuses Google Messages. Kui toimingu täielikud üksikasjad pole veel selged, oleks võimalik otsustada, kas kolmandate osapoolte rakendused pääsevad juurde krüptitud sõnumitele. Samuti on kindel panus, et mõlemad krüpteerimise eelised vajavad ühilduvat rakendust.

RCS-sõnumid selle rakenduse Sõnumid jaoks

9to5Google'i avastatud kood näitab ainult Google'i töötajatele mõeldud sõnumite spetsiaalset testversiooni. Võimalik, et see funktsioon on laiemale avalikkusele kättesaadav, võib veel veidi aega mööduda, kuid see on igal juhul väga hea asi. Kuni teil pole oma sõnumsiderakenduse valimisel liiga raske, võite kasutada kõiki RCS-i funktsioone, muretsemata oma privaatsuse pärast iga kord, kui saadate kellelegi sõnumi. Pole paha, kas pole?

See artikkel ilmus esimest korda https://www.begeek.fr/google-travaille-au-chiffrement-bout-en-bout-pour-le-rcs-dans-messages-342668

Jäta kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata.