Makosso usaldab oma naist 02 kuud pärast surma

0 2

Makosso usaldab oma naist 02 kuud pärast surma

Juba kaks kuud tagasi kaotas sotsiaalvõrgustikes väga aktiivne õppejõud Camille Makosso oma naise, prohvetitütar Tatjana Kosséré. Sel reedel, 22. mail 2020 Peopl'Emiku saates eetris olnud kindral Makosso edastab koos abikaasaga saladusi oma armastusloost.

Et uskuda "Rindade isa", tõeline armastus, ta teadis seda koos oma naisega. "See väike asi (toimetaja märkus armastus), me oleme seda teadnud" hindab lugupidaja.

Mis aga rohkem tähelepanu köidab, on see, kui Makosso räägib nende ajaloost kambaga. See tugev olukord tugevdaks nende armastust. Samuti väidab Makosso, et tema naine võttis ta vastu, hoolimata sellest, et tal oli kõrgem haridustase kui tema enda oma. “Mu naine on kvalifitseeritum kui mina. Mul on teine ​​tase " tunnistab ta.

Kindlasti on selle tugev külg, et Tatiana Kosséré ei lasknud end astuda. Makosso ütleb seda järgmiste sõnadega: "See ei ole selline naiste õnnistatud jah. Kui ta ei nõustu, siis ta ei nõustu. Just tema haldab rahandust. Tema on see, kes haldab kõike ”.

Vähe sellest, et Makosso on väga tuline. Kuid ta tunnistab, et tema naine lubas tal ennast kontrollida. "Mul on soe tuju. Mind kontrollib ainuüksi minu naine. ”

Seetõttu tuleb arvata, et abikaasa kadumisega kaotab Makosso hindamatu toetuse, mis võimaldas tal korraldada oma teoseid ja kogu oma elu.

See artikkel ilmus esmakordselt: https: //afriqueshowbiz.com/cote-divoire-deux-mois-apres-le-deces-de-sa-femme-makosso-fait-des-confidences-sur-son-epouse/

Jäta kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata.