India: Ivanka Trump kiidab India tüdrukut, kes sõitis 1,200 km kaugusel | India uudised

0 4

UUS DELHI: USA presidendi Donald Trumpi tütar ja ühtlasi Valge Maja vanemnõunik Ivanka Trump kiitis reedel 15-aastase India tüdruku kangelaslugu, kes oli seitsme päeva jooksul Haryana Gurgaonist tema juurde läbinud 1,200 km. sünnikülas Biharis, kandes oma vaevatud isa jalgratta tagaistmel riikliku lukustuse ajal.
Pandeemiast tabanud India perekonna lugu rõhutades säutsus Ivanka: "15-aastane Jyoti Kumari kandis oma haavatud isa kodukülasse jalgratta tagaküljel, läbides 1,200 päeva jooksul +7 km. See ilus vastupidavuse ja armastuse feat on vallandanud India inimeste ja jalgrattaspordi föderatsiooni kujutlusvõime! India lipp. "

India rattaspordi föderatsiooni esimees Onkar Singh, kes oli Jyoti erakordse väljapanemise vastu, ütles hiljuti, et kui VIII klassi õpilane Kumari läbis jalgrattakatse, valitakse ta IGI staadionikompleksi riikliku rattaspordi akadeemia praktikandiks. "Me rääkisime tüdrukuga ja oleme talle öelnud, et ta kutsutakse järgmisel kuul Delhisse kohe, kui lukk on lõpetatud. Kõik tema reisi-, majutus- ja muud kulud katame meie ise, ”oli Singh hiljuti uudisteagentuurile öelnud.
Pikemalt Covid-19 lehel

Jyoti võttis keeruka ülesande vastu, kui tema isa, Gurgaoni autorikshaw-juht Mohna Paswan sai intsidendis vigastada ja seiskamine jättis ta rahata. Ilma sularahata pidi Paswan omanikule autorickshaw isegi tagastama.
Kuna Jyoti ja tema isa ei saanud Gurgaonis jätkata sissetulekut, asusid nad 10. mail kodumaale Bihari külla jalgrattaga, mille nad ostsid pärast raha kogumist. Kandes oma vigastatud isa tagaistmel, sõitis ta päevade kaupa ja sõitis 16. mail Bihari külla. Tema kangelaslugu läks hiljem viiruslikuks.
Lisaks indiaani perekonnale tõi Ivanka, kes tegeleb aktiivselt poliitikat ja tööhõivepoliitikat tutvustava teemaga, veel ühe USA pandeemiast tabanud perekonna loo. Ta kommenteeris eaka ameerika abielupaari emotsionaalset taaskohtumist, kes veetis pandeemia tõttu mitu kuud vahet. Videot piiksutades video, kus 89-aastane Jean ja 91-aastane Walter Willard olid 70 aastat abielus, suudlesid pärast New Yorgis Troy hooldekodus taasühinemist, kommenteeris ta: Ilus! Jumal õnnistagu teid mõlemaid!

See artikkel ilmus esmakordselt (inglise keeles) India ajad

Jäta kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata.