Hulk kosmose rämpasid valgustas Austraalia kohal taevalaotust - BGR

0 0

  • Neljapäeva õhtul ilmus Austraalia kohal taevasse tohutu tulekera, mis ajendas paljusid tunnistajaid uskuma, et nad olid tunnistajaks Maa atmosfääri sisenevale meteoriidile.
  • Pärast asjatundjate lähemalt uurimist kuulutati objekt millekski kui hunnik kosmosejäätmeid, mille Venemaa raketid varem päeva jooksul maha jätsid.
  • Venemaa kosmoseagentuur Roscosmos käivitas neljapäeval sõjaväe satelliidi ja tunnistajate poolt nähtud objekt arvatakse olevat olnud raketiheide.

Mõne mandriosa austraallaste jaoks tõi neljapäeva õhtu endaga kaasa kosmiliste mõõtmete valguse. Victoriast Tasmaaniasse saabunud mitmekordne teade väitis, et meteoriiti võis näha taevalaotuses, jättes Maa atmosfääris põlema pika heleda saba.

Tunnistajad uskusid, et nad nägid, kuidas kosmosekivimi tükk jõuab selle lõppu otse nende silme ees. Paraku on reaalsus natuke vähem vinge: see oli tõenäoliselt vaid hunnik Vene kosmose rämpsu.

Inimesed jätavad prügikasti kuhu iganes. Võite seda leida metsadest, kaugetest saartest ja isegi keset ookeani. Kahjuks leiate selle ka kosmosest.

Meie peade kohal hõljub terve hulk inimtekkelisi prügikaste. See rämps ulatub raketi astmetest ja tükkidest ning assortii komponentidest pikkade surnud suurte satelliitideni. See kõik on seal üleval, lihtsalt ootab, kuni Maa lõpuks selle allapoole torkab.

As Gizmodo märgib, et kõige parem arvamine, mida austraallased neljapäeva õhtul taevas nägid, on mõni uus kosmose rämps, mis käivitati alles samal päeval varem. Roscosmos käivitas Sojuzi raketi, et viia sõjaline satelliit orbiidile ja mis on tõenäolisem, kui massiivne, leegitsev objekt, mida siin videol näeme, on raketi staadium, mis veetis korraks orbiidil, enne kui tagasi alla kukkus.

Kogenud taevavaatlejatele sai selgeks, et objekt polnud meteoriit pärast seda, kui nad jälgisid, kui aeglaselt see liikus ja kui hõlpsalt lagunes pärast süttimist Maa atmosfääri hõõrdumise tõttu. Nagu videost näete, raiskab objekt põlemisel palju materjali

Rääkides Guardian Austraalia, Rääkis Perry Vlahos Victoria astronoomiaseltsist enesekindlalt, et see objekt ei olnud loodusliku päritoluga. "Kuna see oli aeglaselt liikuv ja madala nurga all ning toimus lagunemine, andis see ära, et see pole võõras kosmoselaev, meteoor või komeet. See on hilises järgus asuv Vene rakett, mis pani satelliidi üles meie aja järgi täna pärastlõunal umbes kell 5:30. Nii et kulutatud raketilava on atmosfääri taas sisenenud. ”

Vaatajaskonnale oli see kindlasti nägemine, vaatamata sellele, et see on inimkonna komme visata asju kuhu iganes me tahame, kui oleme neid juba kasutanud.

Mike Wehner on viimase kümnendi tehnoloogia- ja videomängude reportaažid, kajastades uudiseid ja suundumusi VR-i, kantavate toodete, nutitelefonide ja tulevikutehnika alal.

Viimati töötas Mike ajalehe The Daily Dot tehnilise toimetajana ning teda on kajastatud USA tänapäeval, Time.com ning lugematul hulgal teistes veebi- ja trükipunktides. Tema armastus
aruandlus on tema mängusõltuvuse poolest teisel kohal.

See artikkel ilmus esmakordselt (inglise keeles) BGR

Jäta kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata.