ean-Claude Van Damme tunnistab islami ja prohvet Muhamedi teenetest

0 11

ean-Claude Van Damme tunnistab islami ja prohvet Muhamedi teenetest

Hollywoodi näitleja Jean-Claude Van Damme tegi teleris sümboolse ülestunnistuse. Nii kinnitas ta oma videos, et järgib jultunult islami kõrgelt austatud prohveti Muhammadi eeskuju (rahu ja pääste olgu temal).

Seda videopostitust lõpuni vaadates võisime märgata, kuidas filmitäht rääkis islami prohvetist. Ta õnnitles teda selle juhtumi jaoks maailmale toonud.

Islam on vaieldamatult parem religioon ja Allah on andnud meile viise ja vahendeid, et saaksime kalduda enda soovitatud suunas. Ja prohvet Muhammad on meile moslemitele eeskujuks.

Jean Claude Van Damme, kes on küll kristlane, tunnistas MBC Channelis antud intervjuu käigus prohveti väärtust pühalikult, kinnitades, et teab "mis oli kehale hea ", ja et kõik inimesed peaksid järgima "tema modell " et terveks jääda.

Samuti tuleb meeles pidada, et see pole esimene kord, kui kuulus tegelane õnnitleb Muhammadit (rahu ja lunastust talle) tema tegevuse eest selles maailmas ja tema intelligentsust. Bokserid nagu Mike Tyson, Mohamed Ali väitsid, et tänu islami prohveti õpetustele olid nad suutnud säilitada oma vormi ja olla maailma poksi meistrid.

Ja mis saab ameerika räpparist Snoop Doogist, kes prohveti õpetuse kaudu islami omaks võttis.

Lisaks sellele, et prohvet Muhammad (temal rahu ja pääste olgu temal), tõi ta selle ilusa religiooni maailmale ka kolosaalse töö, nii et me jääme täie õigustatud maailma degeneratsiooni ajal õiglaste loogikasse.

See artikkel ilmus esmakordselt: https: //afriqueshowbiz.com/jean-claude-van-damme-vend-les-merites-de-lislam-et-fait-leloge-du-prophete-muhammad/

Jäta kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata.