India: SP, BSP jätavad Kongi juhitud vastaskoosoleku vahele, AAP ei ole veel kutsutud | India uudised

0 0

Kongressi juhataja Sonia Gandhi (faili foto)

UUS DELHI: Samajwadi partei (SP) ja Bahujan Samaj partei (BSP) hoiduvad eemal kongressi presidendi Sonia Gandhi kutsutud opositsiooniparteide kohtumisest, et arutada keskuse vastust reedel koronaviiruse pandeemiale.
Allikate sõnul on SP-le ja BSP-le laiendatud kutsed ühineda märatseva teema aruteluga, kuid "nad on avaldanud kahetsust". Mõlemad UP-i riided on üldiselt takistanud suuri opositsioonikogunemisi, ehkki nende esindajad osalevad aruteludes, mida opositsioon nõuab parlamendis põranda kooskõlastamiseks.
Huvitav on see, et teadaolevalt Aam Aadmi parteid (AAP) ei kutsutud. Delhi riietus võitles BJP-ga kibedas lahingus riigiküsitlustes, kuid on sellest ajast alates olnud keskvalitsuse suhtes soe.
Ehkki SP ja BSP puudumine on endiselt opositsiooni ühtsuse rüvetaja, osalevad kohtumisel Shiv Sena supremo ja Maharashtra peaminister Uddhav Thackeray. See on tema esimene esinemine ametlikul opositsioonil ajurünnakul.
Allikate sõnul keskenduvad arutelud tõenäoliselt pandeemia, sisserändajate kriisi ja majandusliku olukorra lahendamisele valitsuse poolt, sealhulgas keskuse abistamisele riikidele ja abipakettidele.

See artikkel ilmus esmakordselt (inglise keeles) India ajad

Jäta kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata.