Cindy Fabre (Miss Prantsusmaa 2005): see õnnetus, mis maksis talle telekarjääri

0 1

Reede, 22. mai 2020, Faustine Bollaert esitles oma saates It Begins Today uut numbrit. Ja saatel naasis võõrustaja teatud kuulsuste uude ellu. Nii Flavie Flamant, Adeline Blondieau, Gérard Vives või isegi Cindy Fabre olid kohal.

Miss France 2005 kuulutas oma tuleku puhul koos oma missiaastaks Geneviève de Fontenay ja selle sisenemine televisioonimaailma. „Mul oli õnne, et sain telefonikõne Frédéric Jolylt, kes ütles mulle, et näeb mind saatena (…) tõsielusaates (…) Siin ma projitseerin host, mulle väga meeldis. " selgitas Cindy Fabre. “Armastasin seda, sest sain minna ühelt saatelt ja ühelt kanalilt teisele. Ma ei piirdunud ainult žanriga. " lisas ta.

Cindy Fabre: õnnetusejärgne ümberõpe

Kuid pärast kaheksa aastat ilmumist väikese ekraani taha pidi Miss France 2005 oma karjääri lõpetama. "Miks see siis lakkas?" " küsis Faustine Bollaert. "Läksin pühade ajal lõunasse, et oma tulevases korteris natuke tööd teha ja Mul juhtus õnnetus.« paljastas Cindy Fabre. Ta jätkas: “Nael torkas mu näo ja nädal hiljem filmisin reklaami. Mul oli näpus kolm õmblust. Helistasin oma meigikunstnikele (…), helistasin kõigile apteekidele. "

Seetõttu mõtles ta just sellel hetkel ümberõppele. "Ütlesin endale, et kui homme kõik seisma jääb, mida teha?" Ma pole näitleja (…) Vaatasin oma CV-d ja mul polnud erilisi erialaseid oskusi. " siis ütles Cindy Fabre. Nüüd töötab ta ürituste agentuuris, kus ta on partner Burgundias.

Liituge uudiskirjaga Closermag.fr, et saada värskeid uudiseid tasuta

See artikkel ilmus esimest korda https://www.closermag.fr/people/cindy-fabre-miss-france-2005-cet-accident-qui-lui-a-coute-sa-carriere-a-la-telev-1117404

Jäta kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata.