Twitter testib uut funktsiooni, mis piirab seda, kes saab teie säutsudele vastata

0 0

Twitter Thread

  • Twitter teatas täna, et katsetab uut funktsiooni, mille eesmärk on piirata seda, kes teie säutsudele vastata saab.
  • Uuel vestlusseadel on kolm uut võimalust. Esimene võimaldab kõigil vastata. Teine võimaldab inimestel, keda jälgite, vastata. Kolmas lubab vastata ainult inimestel, keda te postituses mainite.
  • Lisateavet leiate BGR-i kodulehelt.

Kui Twitter on nii informatiivne ja kaasahaarav, võivad suhtlusvõrgustiku vestlused parimal juhul kiiresti haldamatuteks muutuda. Halvimal juhul võivad Twitteri niidid kiiresti muutuda vihkamise ja vitriooli tõrjeks.

Püüdes seda lahendada, teatas Twitter täna täna, et katsetab uusi vestlusseadeid, mis lubavad säutsujatel dikteerida seda, kes suudab teatud postitustele vastata. Ehkki on mõni säutsu, mille soovite maailmas välja tuua, on ka muid kordi, kui soovite vaid paluda või meelelahutust pakkuda inimestelt, keda te tegelikult jälgite.

Nagu Twitteri üksikasjad on a blogi postitus Täna avaldatud uus funktsioon annab inimestele, kes säutsuvad kolm võimalust, valida. Esimene võimalus annab kõigile võimaluse reageerida, mis on saidi praegune vaikesäte. Teine võimalus võimaldab reageerida ainult teie jälgitavatele inimestele. Kolmas võimalus lubab reageerida ainult neile inimestele, keda te mainite otsesõnu. Allolev foto illustreerib, kuidas uusi lõimevalikuid kasutajatele kuvatakse:

Twitter testib uut seadet Vestlused

Kui komistate üle kaitstud niidi, saate seda ikkagi vaadata, te lihtsalt ei saa oma panust anda.

Twitter märgib:

Kasuliku avaliku vestluse võtmeks on võimalus osaleda ja toimuvast aru saada. Niisiis uurime, kuidas saaksime neid seadeid täiustada, et anda inimestele rohkem võimalusi end kaaluda, andes samas inimestele võimaluse alustada vestlusi. Lisaks muudame lihtsamaks kõigi vestluste lugemise Twitteri ümber, millel on uus vastuste paigutus ja hõlpsamini kättesaadavad kommentaaridega retweedid.

Üks asi, mida me kindlalt teame, on see, et olete selle värskendusega loominguline. Võib-olla korraldate koos teiste pitsakaaslastega arutelu pitsa (#TeamPineapple) ananassi eeliste üle või kutsute austatud külaliste vestluskambri juurde silmapaistvate külaliste paneeli. Võiksite isegi mängida tic-tac-toe mängu, et inimesed saaksid oma käike segamata jälgida. Meil on hea meel näha, mida teete!

Uut funktsiooni testitakse praegu piiratud hulgal valitud inimestel mitmetes Twitteri platvormides. Puudub teave selle kohta, millal see funktsioon kõigile kasutajatele rakendub, kuid kindlasti tasub seda meeles pidada, kui näete seda lähinädalatel või -kuudel valikuvõimalusena.

Kas uus vestlusseade muudab Twitteri nauditavamaks ja niidid hõlpsamaks navigeerimiseks? Võimalik. Samuti on võimalik, et niidid võivad muutuda palju vähem elavaks ja huvitavaks.

See artikkel ilmus esimest korda https://bgr.com/2020/05/20/twitter-thread-new-conversation-setting-who-can-reply/

Jäta kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata.