Viimane meist 2: Sony ja Naughty Dog tutvustavad videoseerias uusi elemente

0 0

Üleannetu koer esitleb filmi Inside The Last of Us 2.

Inside The Last of Us 2 abil soovib ameerika stuudio Naughty Dog pöörduda tagasi litsentsi jätkamise teatud põhipunktide juurde enne eranditult PS4-s käivitamist.

Vähemalt neli nädalat Naughty Dog räägib mitmest elemendist Last of Us 2 et fännide meelt pidevalt äratada, vaatamata lekkele, mis mõjutas paljusid mängijaid ja ilmselt ka arendajaid. Igas videos Inside The Last of Us 2 on intervjuud meeskonna liikmetega, kes arutavad disain, tehnoloogia ja ideed, mis on mängu arengut juhtinud viimase kuue aasta jooksul.

Inside The Last of Us 2 - loo sees

Naughty Dogi kommunikatsioonijuht Scott Lowe avalikustas ajakirja Inside The Last of Us 2 esimese osamakse: “Loodame, et hoolitsete enda eest, olete turvaline ja tunnete rõõmu mängude kataloogist. TLOU 2 on siiani kõige ambitsioonikam mäng, mida seni teinud oleme ja teil on midagi, mis rahuldaks teie kannatamatust (…) Alustame esimese videoga, mis keskendub loole ja sisaldab teemade tutvustamist süžee keskmes, pilguheit Joeli ja Ellie elule Jacksonis ning sellele, mida me tegime, et täiustada universumit ja mängu tegelasi. Ärge muretsege, kõigil nendel episoodidel pole spoilereid ja teie saate 19. juunil avastada palju muud! Head vaatamist!"

See artikkel ilmus esimest korda https://www.begeek.fr/the-last-of-us-2-sony-et-naughty-dog-devoilent-de-nouveaux-elements-dans-une-serie-de-videos-342093

Jäta kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata.