Alexandre Songi mõtisklused: "Nad ütlesid mulle, et ma ei mängi palju, aga mind ei huvitanud, ma kavatsen saada miljonäriks ..."

0 0

Endine Indomitable Lion, kes on pärast välja löömist klubist ilma, koos mitme teise meeskonnakaaslasega pärast keeldumist allkirjastamast lepingulist allakirjutamist, selgitas, miks ta allkirjastas kell FC Barcelona. Sel ajal, kui ta tegi Instagramis otseülekande koos kaitsva tšempioniga NBA, Pascal Siakam, rääkis ta sellest, mis noorel inimesel läbi käiakse, kui temast saab ootamatult miljonär.


“Arsenali jõudes sain esimese kutselepingu eest 15 000 naela nädalas. Võite ette kujutada eufooriat, mida ma tundsin, mina, noor teismeline, kes läks 4 eurolt kuus 000 15 naelale ... Ma sain teha palju sisseoste, korraldada hullumeelseid pidusid jne. koolituse ja nägin, kuidas kuningas Thierry Henry saabus autoga, mis oli kalliskivi ... Ja ma ütlesin endale, et tahan ka iga hinna eest sama autot ... ja sain selle ka kätte. Kuid kahe kuu pärast kahetsesin seda, sest kogu mu raha läks kütuseks, ostsin Toyota “, selgitab Alexandre Song.

"Pärast selle muutmist küsis Titi minult ühel päeval:" Aga poeg, kus on teie auto ? "Vastasin, et see auto pole minu tasemel ..."

Endine rahvusvaheline väidab, et Song "elab enamik noori jalgpallureid oma võimalustest kauem. Kas sa tead, mida ma kaheksa aasta jooksul Arsenalis võitsin ? Kuid ma vannun, et just viimase nelja aasta jooksul hakkasin elatist teenima, sest palk oli märkimisväärselt tõusnud ja ma sain aru, et olin olnud raiskav inimene… kaheksa aastat Arsenalis kaheksa aastat ja Mul polnud isegi õnnestunud oma pangakontole 100 000 naela kokku hoida. Inimesed arvasid, et olen miljonär, kuid see polnud nii.

Ja siis, 2012. aasta augustis, sõlmis ta Barçaga viieaastase lepingu: “ Kui ma nägin saadaolevat summat, ma ei kõhelnud, mõtlesin oma naise ja laste peale ning sellele, et meil peaks pärast jalgpalli olema mugav elada… Ja kui ma rääkis Barça spordidirektoriga, ta ütles mulle, et ma ei mängi palju, aga mind ei huvitanud, sest teadsin, et saan miljonäriks"

Ja lõpuks läks ta sinna toreda mõttega: “Ma ütlen alati, et 20-aastane Ferrarit sõitv mees on vaene, sest 20-aastaselt pole te veel midagi saavutanud. Kuid 50-aastane mees, kes sõidab Bentley'ga, on mees, keda tuleb austada."

See artikkel ilmus esimest korda https://www.camfoot.com/les-lions-en-club/les-reflexions-de-alexandre-song-ils-m-ont-dit-que-je-ne-jouerais-pas,30721.html

Jäta kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata.