Ibrahima Ba (Facebook): "2Africa saab olema üks suuremaid veealuseid kaableid maailmas" - Jeune Afrique

0 0

Ibrahima Ba, vastutav Facebooki investeeringute eest arenevate riikide võrguinfrastruktuuri.

Ibrahima Ba, vastutav Facebooki investeeringute eest arenevate riikide võrguinfrastruktuuri. © Facebook

2Africa kaabelprojekti kulisside taga, mille kirjeldas eranditult Ibrahima Ba, kes vastutab Facebookis tärkava turumajandusega riikide infrastruktuuri investeeringute eest.


Kolme-nelja aasta pärast on Aafrikal uus infotee. Rahastajaks erakonsortsium, mis koosneb Facebookist ja kuuest telekommunikatsioonioperaatorist (China Mobile International, MTN Global Connect, oranž, Saudi Telecom Company, Telecom Egypt Vodafone) ja WIOCC konsortsiumi, mis haldab Aafrikas mitmeid veealuseid Interneti-kaableid ja maapealset kiudoptilist optimeerimist, peab Prantsuse Alcatel Submarine Networks paigaldama uue merealuse fiiberoptilise kaabli, mille nimeks on 2Africa. (ASN). Ümbritsedes mandrit 37 000 kilomeetri kaugusel, peaks see võimaldama ühendada 16 Aafrika riiki muu maailmaga.

Mark Zuckerbergi sotsiaalvõrgustiku algatatud kaabelprojekt, mis algselt kandis nime Simba, peab tagama läbilaskevõime kuni 180 terabiiti sekundis, mis on kolm korda suurem mandri ümbruses juba olemasolevate kaablite (WACS,

Kas olete ajakirja tellinud?
Aktiveerige oma Jeune Afrique Digital konto tasuta
tellijatele reserveeritud sisule juurdepääsuks.

See artikkel ilmus esimest korda NOOR AAFRIKA

Jäta kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata.