Kamerun: Amadou Bello nimetas Kameruni publi laienemise (CPE) PCA-ks Paul Biya

0 1

Kamerun: Amadou Bello nimetas Kameruni publi laienemise (CPE) PCA-ks Paul Biya

Amadou Bello (fotol) paigaldati Kameruni publi laiendamise (CPE) direktorite nõukogu presidendiks reedel, 15. mail 2020 tseremoonia ajal, mida juhtis hotellis kommunikatsiooniminister René Emmanuel Sadi Yaoundé Hilton. Uue CPE PCA missioonid, väljakutse, profiil ja reageerimine.

Just Amadou Bello on vabariigi president Paul Biya valinud Kameruni Publi Expansioni (CPE) direktorite nõukogu esimehe ametikoha, kes on reklaami osas klassifitseeritud üldkasutatava toote ainuhaldaja. Teave avalikustati reedel, 15. mail 2020 Yaoundé hotellis Hiltonis selle struktuuri direktorite nõukogu töö lõppedes. Teda paigaldas uuele ametikohale kohe kommunikatsiooniminister René Emmanuel Sadi. „Kõigepealt tahaksin avaldada tänu riigipeale, kes suutis valida minu tagasihoidliku inimese, ja tänada oma otsest hierarhiat, täpsemalt kommunikatsiooniministrit René Emmanuel Sadi. Mis puutub väljakutsetesse ja strateegiasse, siis nõustuge minuga, et strateegiast on veel vara rääkida. Kuid ma olen teadlik eesseisvatest väljakutsetest, kuna direktorite nõukogu esimees, ta on kollegiaalse organi esimees, see on esmalt kollektiivne vastutus ja siis nõuab see tihedamat koostööd üldine suund. Mis puutub väljakutsetesse, siis need on tohutud, kuid mitte ületamatud. Julgen administraatorite koguga uskuda, et olen näinud midagi võimelist, et jõuaksime lõppu ja vastame neile väljakutsetele. See on CPE uue direktorite nõukogu uue presidendi Amadou Bello esimene reaktsioon reedel, 15. mail 2020 Yaoundésse pärast seda, kui ta oli ametisse seadnud kommunikatsiooniminister.

Uuele ametikohale paigaldamisega tuletas kommunikatsiooniminister René Emmanuel Sadi meelde kiireloomulisi ülesandeid: muu hulgas peeti cpe tegevuse taaselustamist, ettevõtte tekstide vastavust, ajakohastamist raamatupidamisdokumendid ja ennekõike annavad cpe-turule uut hoogu. Suurepärane väljakutse uuele PCA-le.

See artikkel ilmus esmakordselt saidil: http: //www.afriquepremiere.net/cameroun-paul-biya-nomme-amadou-bello-pca-de-la-cameroun-publi-expansioncpe/

Jäta kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata.