Paljud kohusetäitjad "ei kujuta isegi ette, et oleksid", ütles Obama ülikoolilõpetajatele - New York Times

0 0

uus video laaditud: paljud laadimises "Isegi ei kujuta end ette," ütleb Obama lõpetanutele

ümberkirjutus

ümberkirjutus

Paljud süüdistatavad "isegi ei kujuta end ette," ütles Obama lõpetanutele

Kahes virtuaalses alguskõnes kutsus endine president Barack Obama 2020. aasta klassi üles juhtima muutusi koroonaviiruse pandeemia taustal.

Teil palutakse leida oma tee maailmas, kus valitseb laastav pandeemia ja kohutav majanduslangus. Ajastus ei ole ideaalne. See pandeemia on lõplikult kardina tagasi mõelnud, et nii paljud vastutavad inimesed teavad, mida nad teevad. Paljud neist ei kujuta isegi ette, et nad juhiks. Kui maailm läheb paremaks, on see teie otsustada. Kui kõik äkki tundub, nagu oleks asi haarata, on käes aeg kuueteistkümnendaks initsiatiiviks. Peate kasvama kiiremini kui mõned põlvkonnad. See pandeemia on muutnud status quo ja paljastanud paljusid meie riigi sügava sügavusega probleeme, alates massilisest majanduslikust ebavõrdsusest kuni jätkuvate rassiliste erinevusteni ja lõpetades põhilise tervishoiuteenuse puudumisega inimestele, kes seda vajavad. See on ärganud paljusid noori sellest, et vanad asjaajamisviisid lihtsalt ei toimi. Et pole tähtis, kui palju raha teenite, kui kõik teie ümber on näljased ja haiged. Ja et meie ühiskond ja demokraatia toimivad ainult siis, kui mõtleme, mitte ainult iseendale, vaid üksteisele. Kõigi väljakutsetega, millega see riik praegu silmitsi seisab, ei saa keegi teile öelda, ei, sa oled liiga noor, et aru saada, või nii on see alati tehtud. Kuna nii palju ebakindlust ja kõike, mis äkki haarab, on see teie põlvkonna maailm, mida kujundada. Ära karda. Ameerika on läbi elanud rasked ajad enne: orjus, kodusõda, näljahädad, haigused, suur depressioon ja 9. september. Ja iga korraga tulime tugevamaks. Tavaliselt seetõttu, et uus põlvkond - noored inimesed nagu sina - õppisid minevikus tehtud vigadest ja mõtlesid välja, kuidas asju paremaks muuta.

Viimased episoodid Viimane video

Olgu selleks reportaaž välisriikide konfliktidest ja kodus valitsevatest poliitilistest lõhedest või uusimate stiilisuundumuste ja teaduse arengute kajastamine, pakuvad Times Video ajakirjanikud paljastavat ja unustamatut maailmavaadet.

Olgu selleks reportaaž välisriikide konfliktidest ja kodus valitsevatest poliitilistest lõhedest või uusimate stiilisuundumuste ja teaduse arengute kajastamine, pakuvad Times Video ajakirjanikud paljastavat ja unustamatut maailmavaadet.

See artikkel ilmus esmakordselt (inglise keeles) NEW YORK TIMES

Jäta kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata.