Moka Dupont: Prantsuse Iceboxi koogi retsept - New York Times

0 0

Kui mu Pariisi sõber Bernard Collet rääkis mulle sellest koogist, mis oli tema peres üle 60 aasta lemmik, ootasin ma midagi pikka, pehmet, jäätunud ja küünaldele sobivat. Ma ootasin kooki, kuid sain jääkasti koogi: neli kihti küpsiseid hoiti koos nelja kihiga jäätisega. Kook, mis oli algselt retsepti tagakülg, loodi Thé Bruni nimelise prantsuse tee küpsise jaoks, kuid ma ei suutnud neid kunagi leida, seetõttu kasutasin Petit Beurre küpsiseid. Viimasel ajal ei leia ma neid ka, seega kasutan vanaaegseid Nabisco sotsiaalteesid. Võite kasutada mis tahes küpsiseid, mida soovite, kuid need peaksid olema tavalised, lamedad, ruudukujulised või ristkülikukujulised. Sõltuvalt teie küpsiste suurusest võib teil olla vaja neid vähem; sõltuvalt sellest, kui suure või väikese koogi teete, peate võib-olla žongleerima kihtide arvu või jäätise kogusega. See on improvisatsiooni jaoks valmistatud retsept.

Esiletõstetud:
Spetsiaalne magustoit pole tähtis, mis teie sahvris on.

See artikkel ilmus esmakordselt (inglise keeles) NEW YORK TIMES

Jäta kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata.