Sosthène Médard Lipot selgitab, kuidas Owona Nguini lahkus MRC-st

0 0

Kameruni renessansi liikumise kommunikatsiooni riigisekretär Sosthène Médard Lipot väidab, et politoloog Mathias Owona Nguini lahkus MRC-st vabatahtlikult.

Sosthène Médard Lipot c) Õigused kaitstud

Lõik Sosthène Médard Lipot linnaraadio vahendusel lubas ABK Douala linnas 14. mail 2020 tal vaadata nii oma poliitilise kujunemise kui ka riigi uudiseid.

Naastes lehele arusaamatus Nissack Bibou ja tema 2019. aastal kinnitab Maurice Kamto vangistuse ajal kommunikatsiooniekspert: „Bibou Nissacki ja minu vahel pole kunagi olnud konflikti. Olen sündinud ja koolitatud suhtleja. Olen kommunikatsiooniekspert. Te ei saa meid võrrelda »

Ühingu kogutud annetuste osas Ellujäämine-Kamerun Sosthène Médard Lipot usub valitsuse poolt tagasi lükatud vastuse kohta Covid-19 vastu, et "Manaouda Malachi saatis valesti meid Atanga Nji-sse" auto, "Minat ei ole peaminister valitsusjuht, ta pole ka rahva tervise patroon".

Miks Owona Nguini MRC-st lahkus?

Vastus pääseb MRC aktivistist. Kui ta tunnistab, et on partei moodustamise aluseks, ei jäta ta tähelepanuta Vision4 Eliitklubi programmi alalise konsultandi põhjuseid: „Olen ​​Kameruni renessansi liikumise kaasasutaja ... Ma pole kunagi olnud erakonna liige. Esimest korda, kui ma erakonnas miiteerin, on see MRC-s. Mis puutub Mathias Éric Owona Nguinisse, siis keegi ei lasknud teda MRC-st välja. Ta osales koosolekutel. 13. augustil 2012, kui tahtsime partei luua, ei tulnud ta koosolekule ... Kõigiga võeti ühendust, tema (Éric Mathias Owona Nguini toimetaja märkus) ei teatanud enam kunagi “, ta ütles.

Ajakiri:
Juba üle 6000 registreeritud!

Saate iga päev meili teel,
uudised Bled räägib ei tohi mööda lasta!

See artikkel ilmus esimest korda https://www.lebledparle.com/fr/politique-cameroun/1113353-cameroun-sosthene-medard-lipot-explique-comment-owona-nguini-est-parti-du-mrc

Jäta kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata.