Majatuur | Adam Wallacavage - New York Times

0 0

uus video laaditud: majatuur | Adam Wallacavage

ümberkirjutus

ümberkirjutus

Majatuur | Adam Wallacavage

Kunstnik, kes on kõige paremini tuntud oma käsitsi valmistatud kaheksajala lühtrite poolest, näitab Lõuna-Philadelphias oma Viktoria gooti stiilis pruunikivi.

Minu nimi on Adam Wallacavage ja see on minu maja Lõuna-Philadelphias. Maja on ehitatud 1890ndatel. Kui selle 2000. aastal ostsin, vahetasin selle tagasi viktoriaanliku veidra näitusemaja fantaasiaidee vastu. See on Jules Verne'i tuba. Üks mu kaheksajala lühtritest. See on eesmise salongi tuba. Gong. (GONG ECHOS) Philadelphia enda Cornbreadi maalimärk. "Neptuuni kättemaks". See on minu "Pasta kass". (LAUGHS) Lakke skeletivalgusti. Klaaskiust alligaator. Neid on lõbus randa tuua. Köök. Bambi keemiliste puhastusvahendite prügikasti valitud silt. Austusavaldus hilja, suurepärane Becky Westcott. Üks külaliste magamistuba. Hiina pulmavoodi, mida ma lapse jaoks lapsehoidjaks teen. See on minu lambipeegel. See saab olema gooti stiilis Bollywoodi tuba, kuid sinna pole see veel jõudnud. (CLOCK CHIMES) Minu stuudio, kus ma valmistan kõik oma lambid ja lühtrid. Originaaltrükk kunstnik Shepard Faireylt. See on lamp, mida ma teen, see on pooleli. Minu magamistuba. Minu raamatute kogu, sealhulgas minu enda raamat “Koletise suurusega koletised”. Täname, et tulite.

Viimased episoodid T maja ekskursioonid

See artikkel ilmus esmakordselt (inglise keeles) NEW YORK TIMES

Jäta kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata.