Kesk-Aafrika Vabariik: kui Noureddine Adam avaldab survet Firmin Ngrebada - Jeune Afrique'ile

0 0

Noureddine Adam, 20. detsember 2017.

Noureddine Adam, 20. detsember 2017 © ALEXIS HUGUET / AFP

Alates 2019. aasta juunist on relvastatud rühmituse juht Noureddine Adam avaldanud peaministrile Firmin Ngrebadale pidevat survet. Eelkõige soovib ta saada mitu ministrite ja suursaadikute ametikohta oma sugulaste jaoks.


Aprill 20, Noureddine Adam saatis kirja aadressile Firmin Ngrebada, Kesk-Aafrika peaminister. Endine Seleka mässaja, kes on nüüd Kesk-Aafrika Vabariigi renessansiaegse Rahvarinde juht (FPRC, mis kontrollib osa riigist), kordas oma presidendiks armu andmise taotlust, mis anti esmakordselt välja 14. mail 2019, tema toetajate jaoks, kes peeti kinni "Ngaragba arestimajas" ja "Rouxi laagris".

Kas olete ajakirja tellinud?
Aktiveerige oma Jeune Afrique Digital konto tasuta
tellijatele reserveeritud sisule juurdepääsuks.

See artikkel ilmus esimest korda NOOR AAFRIKA

Jäta kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata.