Vanessa Paradis: kas staar piirdub oma laste Lily-Rose Depp ja Jackiga?

0 0

Alates 17. märtsist 2020 on sünnitus takistanud teatud peredel ühist aega veeta. Õnneks pole see nii Vanessa Paradis. Vaatamata koroonaviiruse pandeemiale võib 47-aastane staar ära kasutada oma kaks last, Lily-Rose ja Jack Depp. Just siis, kui ta viibis 22. aprilli 2020. aasta päevaprogrammis, usaldas ta. “Mul on väga vedanud, me ei ole 10m ruudus 12 inimest. Kui selle sünnituse juures on üks tore asi, on see võimalus piirduda nendega, keda armastame. " Vanessa Paradis alustas. Siis ta jätkas: "Mul on õnne, et mul on pesast lahkunud lapsed, kes on minuga ummikus. "

9. aprillil tähistas kogu pere 18 aastat Jack Deppit. "See oli tõesti hea. Meil ei olnud suurt pidu, nii et tegime kingitusi, kirjutasime väikese laulu ja see oli suurepärane " lisas Vanessa Paradis, keda ümbritsevad seetõttu tema poeg Lily-Rose, aga ka tema abikaasa Samuel Benchetrit. "Kui Donald Trump oma piirid sulges, tõin ta siia väga kiiresti! " tegi ta järelduse oma noorima kohta. Aja möödumine: peremuusika, sisseostud, pesupesemine, söök, koristamine ... Vanessa Paradis leiab midagi, mida hoida hõivatud. Ta kirjutas ka a laul austusega koronaviiruse vastases võitluses rindejoonel olevatele hooldajatele.

Vanessa Paradis: väga kohalolev ema

Pange tähele, et 2018. aasta novembris oli ex Johnny Depp oli usaldanud oma rolli emana. "Nad helistaksid mulle igal ajal ja loobuksin nende eest kõik" ta oli usaldanud. Tema jaoks on tema lapsed esikohal. Viimane ei pea end emaks kana ega hundi emaks, vaid lihtsalt a "Väga kohal ema" nagu ta lisas.

Liituge uudiskirjaga Closermag.fr, et saada värskeid uudiseid tasuta

See artikkel ilmus esimest korda https://www.closermag.fr/people/vanessa-paradis-la-star-est-elle-confinee-avec-ses-enfants-lily-rose-depp-et-jac-1105822

Jäta kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata.