Reservoir Capital Corp viib Nigeeria Olocorpi omandamise lõpule 3 miljoni dollari eest

0 0

(Agence Ecofin) - Reservoir Capital Corp, kellel on arenevate turgude energiasektoris varasid, on lõpule viinud Nigeerias asuva ettevõtte Olocorp Nigeria Ltd omandamise, mille tegevus seisneb aktsiate omandamises Põhja-Lõuna jõud.

Kokkuleppe kohaselt ostis Kanada ettevõte Reservoir Capital tütarettevõtte Kainji Power Holding Limited kaudu Olo perekonnalt (Eric ja Clara) 40% aktsiatest, mis neil olid Olocorpi Nigeerias. Tehing tehti 2,66 miljoni dollari suuruse makse eest.

Mõlema poole vahel sõlmitud lõplik leping võimaldab Reservoir Capitalil omada kõiki Olocorpi Nigeeria aktsiaid. Reservoir Capitali tegevdirektori Lewis Refordi sõnul võimaldab see toiming Kanada ettevõttel oma Nigeeria tütarettevõtte kaudu omada energiasektoris täiendavaid varasid.

Müüdud üksus Olocorp omab ja haldab Aafrika elektritarnete sektoris tegutsevate ettevõtete portfelli.

Chamberline Moko

See artikkel ilmus esimest korda https://www.agenceecofin.com/electricite/2004-75887-reservoir-capital-corp-finalise-l-acquisition-d-olocorp-nigeria-pour-un-montant-de-3-millions

Jäta kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata.