Guinea: Ceni tühistab äärmustes OIFilt taotletud abimissiooni - Jeune Afrique

0 2

Pärast seda, kui 2. märtsil oli kutsutud La Francophonie rahvusvaheline organisatsioon osalema Guinea tehnilise abi missioonil, võttis Guinea valimiskomisjon OIF-i üllatusena, tühistades oma missiooni USA saabumise eelõhtul. eksperdid Conakry's.


Lennupiletid olid broneeritud ja seade valmis. Kuid 48 tundi enne OIFi ekspertide saabumist Conakrysse, mis on kavandatud laupäeval, 7. märtsil, toetas sõltumatu riikliku valimiskomisjoni (Ceni) president Amadou Salif Kébé, kes tühistas algselt kavandatud missiooni.

Amadou Salif Kébé teatas 5. märtsi kirjas, mis oli adresseeritud OIFi erisaadikule Guineas Tiéman Coulibaly institutsioon, mida juhib Louise Mushikiwabo algselt La Francophonie'lt taotletud "arvutiasjatundja lähetamisest loobumist".

"Me palusime OIF-il saata arvutiteadlane, kes osales eelmises tehnilise abi missioonil Cenisse," kirjutab Amadou Salif Kébé, lisades enne seda, et " ECOWASi ekspertide lähetuskiri, ei saa see Ceni esialgne taotlus enam õnnestuda. "

See artikkel ilmus esimest korda NOOR AAFRIKA

Jäta kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata.