Kuulujutt, et Apple'i iPhone 5G-l võib olla kodune antenn

0 0

Kuulujutud iPhone 5G-le võis tulla Apple'i disainitud antenniga.

Angela Lang / CNET

Apple kuulutab, et ta kavandab iPhone 5G jaoks oma antenni mis võib riiulitele lüüa 2020. aastal. Tehnikahiiglane võib hüpata Qualcommi antennikomponent, kuna see pole piisavalt "elegantne" prantsuse vajadused, teatas Fast Company Friday, viidates anonüümsetele allikatele.

Kuigi Apple'i konkurendid on juba mitu turule lasknud 5G Telefon [s - sealhulgas äsja avalikustatud Samsung Galaxy S20 - Apple pole seda veel teinud. Apple'i analüütik Ming Chi Kuo ennustab Apple avalikustab kolm 5G telefoni aastal 2020.

Apple ei vastanud kohe kommentaaritaotlusele.

Telefonihiiglane on ka loodetakse iPhone 12, 12 Pro ja 12 Pro Max turule tuua septembris, kuulujuttudega, et iPhone'id tulevad suurema ekraaniga tumesinised. IPhone 2020 võiks olla varustatud ka Qualcommi ultraheli sõrmejäljelugejaga.

Tehnikahiiglase ajalugu Qualcommiga nende telefonides töötamisel on pikk ja keeruline. Apple kasutas algselt Saksa ettevõtte Infineon telefonikiipe kui iPhone esmakordselt turule toodi, enne kui ta 2011. aastal Qualcommile üle läks. Intel ostis siis 2011. aastal Infineoni, kuid neid kiibisid ei kasutatud uuesti enne iPhone 7 et 7 iPhone Plus aastal 2016 pärast vaidlus Qualcommi litsentsitasude üle.

Apple ja Qualcomm on legaalse lahingu lahendanud et sõlmis mitmeaastase lepingu 2019. aasta aprillis pakub Qualcomm 5G kiipi iPhone'ile.


Lugemine pooleli:
Vaata seda:

Uus treiler näitab, mida me kõik iPhone 12-st tahame


4: 24

See artikkel ilmus esimest korda https://www.cnet.com/news/apples-rumored-5g-iphone-could-have-a-home-made-antenna/

Jäta kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata.

ÄRGE järgige seda linki või võite te saidilt keelatud!