Regulaator ja pankurid lepivad kokku Cemaci tsoonis olevate tasuta toodete ja teenuste loendis

0 0


Regulaator ja pankurid lepivad kokku Cemaci tsoonis olevate tasuta toodete ja teenuste loendis

(Investeerige Kameruni) - 13. veebruaril 2020 Libreville'is korraldatud konsultatsiooni lõppedes leppisid Gaboni pealinnas Kesk-Aafrika Panganduskomisjon (Cobac) ja Cemaci tsoonis tegutsevad pangad kokku nimekirjas vabade pangatoodete ja -teenuste osas teatas Cobac ametlikus pressiteates, mis aga seda nimekirja ei avaldanud.

Need minimaalselt tagatud teenused on järjepidevad uuringu tulemuste kohta, mis käsitlevad tasuta pangandusteenuste mõju krediidiasutuste netopanganduse ja finantstoodete kujunemisele. Cobac tellis selle uuringu 2019. aasta veebruaris Cemaci krediidiasutuste spetsialistide ühendustele.

Nagu pangandussektori spetsialistid on lootnud, võtavad need garanteeritud pangateenused ja -tooted arvesse alampiirkonna praegust majandusolukorda ja krediidiasutuste tehtud investeeringuid teenuste digitaliseerimiseks, mis nõuavad investeeringutasuvus.

BRM

LUGEGE ETTE LUGEDA SIIA

Jäta kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata.