Audit: kui PwC on CAF-i juhtimisel - Jeune Afrique

0 0

Kahtlased finantstehingud, ülekanded Eestis või Poolas, sularahamaksed, FIFA toetused, mida on keeruline või võimatu tuvastada, valitsemisprobleemid ... Briti kabineti PwC audit ei ole Aafrika jalgpalliliit (CAF) pakkumismenetlus .


Briti valitsuskabinet PwC viis septembris ja oktoobris 2019 läbi Aafrika Jalgpalli Konföderatsiooni (CAF) auditi, mis hõlmas ajavahemikku 2015–2019.

Sellest tulenev raport ja see Jeune Afrique sai tutvuda, tõstab esile küsitavaid tavasid, mida üleaafrikaline institutsioon ei eitanud, väites, et need olid 2019. aasta aprillis üldise auditi algatamise lähtekohaks. Praegune juhtkond on vastutanud vana, keda kehastab Kamerun Issa Hayatou, viidates "käsitöö juhtimisele".

PwC-l ei olnud juurdepääsu kõigile raamatupidamisandmetele. Eriti need, mis käsitlevad 2015. aastat, kuid mis pole JD Edwardsi raamatupidamissüsteemi üle läinud. Teisi (jaanuar-juuni 2015) pole värskendatud. Raamatupidamisregister, mida kirjeldatakse kui "mitte usaldusväärset" ja "mitte usaldusväärset", ütleb PwC-le, et petlikke muudatusi või kandeid ei tohiks välistada.

On tuvastatud halva juhtimise ja võimu kuritarvitamise elemendid. Me räägime „organiseerimata“ raamatupidamisest, „mitme tehingu jälgitavuse puudumisest“ või „raamatupidamist tõendavate dokumentide puudumisest“. Aruanne häbimärgistab märkimisväärset teabe puudumist ürituste korraldamise sponsorluse või kulude osas. Me räägime paljudest sularahamaksetest.

See artikkel ilmus esimest korda NOOR AAFRIKA

Jäta kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata.

ÄRGE järgige seda linki või võite te saidilt keelatud!