Maroko: BA sõlmis ühiskokkuleppe Royal Air Marociga Ärireiside ostmine

0 2

British Airways on sõlminud Royal Air Marociga ühiskasutuslepingu, mis pakub reisijatele juurdepääsu Maroko marsruutidele.

Codeshare'i lennud stardivad 20. veebruaril ning Royal Air Maroc liitub Oneworldi alliansiga alates 1. aprillist.

Lisaks Royal Air Maroci sõlmpunktile Casablancas, mida praegu BA ei teeninda, on reisijatel juurdepääs lendudele sellistesse sihtkohtadesse nagu Abidjan Côte d'Ivoire'is, Freetown Sierra Leones ja Agadir Marokos.

Reisijatel on võimalik teenida lojaalsuspunkte, kui nad lendavad ükskõik kumma lennuettevõtjaga, kusjuures BA Executive Clubi liikmed saavad teenida Aviosid BA broneeringutega sobivate koodijagamislendude korral. Lisaks on BA klientidel juurdepääs Royal Air Maroci lennujaama salongidesse, kui nad lendavad premium -kajutites ja vastupidi.

BA liitude juht Chris Fordyce kommenteeris: „Meil on hea meel olla partnerluses Maroko lipulaevaga Royal Air Maroc, et luua oma esimene Aafrika ühiskasutusleping. See ühiskasutusleping võimaldab meie klientidel valida rohkem lende Aafrika suurimasse turismisihtkohta Marokosse ning ühendab meie ulatusliku ülemaailmse võrgu uute sihtkohtadega Aafrikas. ”

Royal Air Maroci tegevjuht Hamid Addou lisas: „See uus maineka ettevõttega jagatud ühiskasutus… kinnitab Royal Air Maroci suurt rolli Aafrika ja ülejäänud maailma ühendava võtmeisikuna. Oleme selle koostöö üle väga rahul, mis soodustab meie liikluse arengut ja hõlbustab juurdepääsu mõlema ettevõtte meie ettevõtete võrkudele. Tänu sellele koodijagamislepingule pakub Royal Air Maroc oma reisijatele juurdepääsu optimaalsete ühenduste ja otspunktist registreerimise kaudu parematele reisisihtkohtadele kogu Suurbritannias ja paremat kliendireisi, pakkudes rahvusvahelist abi nende kahe teenindatavates lennujaamades. ettevõtted. "

Samal ajal on BA seatud kahtluse alla Virgin Atlandi hiljutises teadaandes, et kavatseb seda teha taaskäivitage lennud Kaplinna lisades Gatwickist oma kalendrisse kaks lisateenust nädalas alates 10. jaanuarist 2021 aasta esimese kolme kuu jooksul.

Sagenenud sagedus tähendab, et BA pakub Londonis Kaplinnasse 19 lendu nädalas (erinevalt Virgini igapäevasest hooajateenusest, mis algab 25. oktoobril 2020).

ba.com

===> Veel artikleid Maroko kohta leiate siit <===

See artikkel ilmus esimest korda https://buyingbusinesstravel.com/news/ba-signs-codeshare-deal-with-royal-air-maroc/

Jäta kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata.

ÄRGE järgige seda linki või võite te saidilt keelatud!