Muusika: Ariel Sheney pühendab tiitli "Amina" õnnestumise DJ Arafatile

0 88

Wanda Peeps, Ariel Sheney ei unusta kunagi oma mentori DJ Arafati suurepärast rolli tema tõusmisel. Nii näitab ta Daïshikani osalemist tiitli “Amina” õnnestumises

Vaatamata Ariel Sheney ja hilise DJ Arafati suhetele ei ole aja jooksul ja kuni viimase surmani lagunenud ; lauljaAmina„Kunagi ei jäta kasutamata võimalust meenutada, kust ta pärit on ja kellelt ta suure edu eest võlgneb. Kutsutud saatesse “Süüdistatav püsti“Selgitas Ariel Sheney, kuidas DJ Arafat mängis suurt rolli selles, mis täna näib olevat parim.

Küsides oma karjääri kohta ja eriti torust, mis teda kuulsaks tegi, Ariel Sheney vastas:

“Ma isegi ei tea, kuidas oma videoid postitada. Kinnitan oma videod tootmismajas ja seda teeb minu produktsioonimaja. Ma ei tea, kuidas oma vaateid osta või korrutada. Ma võin Amina tiitli kohta öelda ainult seda, et mul oli Elevandiluurannikul üks suuremaid kampaaniaid, mis mul kunagi olnud.

Seetõttu oli ta teadlik oma hiti hoogustumisest ka seda, et see tehti suuresti tema mentori DJ Arafati abiga.

“Üks inimestest, kes tegi suurima reklaamikampaania, oli minu hiline mentor DJ Arafat. Nii et ma ei näe, miks inimesed on üllatunud. Ta oli väga mõjukas mees ja rääkis mu laulust nii päeval kui öösel ... Kui kedagi tuleb minu seisukohtade pärast süüdistama, siis tema on see, keda süüdistada.

Wanda piilub. Me oleksime soovinud
asjad lõppevad kahe mehe vahel erinevalt. Mõlemal juhul õpilane
pole kunagi meistrit unustanud. Ja selleks võib DJ Arafat end õnnelikuks pidada.

ME

See artikkel ilmus esimest korda https://www.jewanda-magazine.com/2020/01/musique-ariel-sheney-dedie-la-reussite-de-son-titre-amina-a-dj-arafat/

Jäta kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata.