Gollum 'jõuab PS5, Xbox Series X-i 2021. aastal - BGR

0 485

2019. aasta märtsis teatas arendaja Daedalic Entertainment, et töötab uue kallal rõngaste isand Mäng ilmus 2021. aastal. Stuudio teatas, et mäng käivitatakse personaalarvutites ja "kõigil sel ajal olulistel konsooliplatvormidel", kuid stuudio teatas, räägi juhatus ajakiri Daedalic kinnitas seda oma 2020. aasta veebruari numbri jaoks Sõrmuste isand: Gollum on tõepoolest saadaval järgmisel aastal turule toomise ajal PS5 ja Xbox Series X-is.

Lisaks sellele, et Daedalic oli üks esimesi stuudioid, kes teatas platvormidevahelisest mängust järgmise põlvkonna konsoolide jaoks, jagas Daedalic uusi üksikasju Gollum ka see, mis näib olevat lahkumine filmidest.

Artikli kohaselt Gollum on tohutu tasemega salajane mäng, mis keskendub peategelase kahetisele isiksusele, kuid on teistest vähem vägivaldne rõngaste isand meedia. Kunstijuht Mathias Fischer märgib, et Gollumi suurust ei olnud originaalraamatutes selgelt öeldud ja kuigi ta pole valmis näitama, milline see tegelase uus tõlgendus välja näeb, ütleb ta, et Gollum mängus " ei sarnane Andy Serkisile (näitleja, kes tõlgendas Gollumit kõiges) rõngaste isand filmid). "

Funktsioon paljastab, et mäng kestab umbes 20 tundi ja te kohtute Gollumiga pärast seda, kui The One Ring on ta täielikult ära rikkunud. Igas peatükis teete otsuseid, mis määravad kindlaks, kas tegelane langeb veelgi Gollumi sügavusele või säilitab seose Sméagoliga.

„See ei tähenda ainult Sméagoli või Gollumi valimist, sest Gollumi kui terviku jaoks pole see nii lihtne. Iga isiksust ründab teine; kõik peavad ennast kaitsma, "ütles mängu kujundaja Martin Wilkes. „Peatüki kohta võib teil olla kaks, kolm või neli konflikti, mis viib lõpliku otsusteni. Ja sel lõpliku otsuse hetkel on näiteks Sméagoli valimine keerulisem, kui olete alati Gollumi poole eest võidelnud. "

2021. aasta tõotab olla tohutu aasta rõngaste isand frantsiis nagu Peaminister Video eelsärkide seeria peaks debüteerima eeldatavasti järgmisel aastal ja Amazon Game Studios töötab edasi uus rõngaste isand MMO ka Athlon Gamesiga. Kummalgi neist projektidest ei ole veel avaldamiskuupäeva, kuid vähemalt peaksime praegu mõlemast teadma palju rohkem. Sõrmuste isand: Gollum jõuab PS5 ja Xbox Series X-i.

See artikkel ilmus esmakordselt (inglise keeles) BGR

Jäta kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata.