Prints George varastab Elizabeth II saates uue ametliku portree

0 127

Kes ütleb uue aasta, see ütleb kuningliku pere uue ametliku portree. Reedel 3. jaanuaril avalikustas Buckinghami palee uue portreeElizabeth II ümbritsetud oma Inglismaa troonipärijatega. Nii et näeme vähe Prince George 6-aastane seisab uhkelt kuninganna kõrval, selja taga Prints Charles, lapselapse õlale asetatud hooliv ja kaitsev käsi. Prints William samuti poseeris see portree oma vanaema kuninganna taga laia naeratusega.

Vaatamata oma noorele eale on prints George'il võimatu kauem ignoreerida, et ta on osa Elizabeth II otsestest pärijatest, tema vanaisa ja isa taga. Kui tema ema Kate Middleton jätkab ta väga normaalse elu elamist, peab väike poiss järgima nüüd oma perega mõnda kuninglikku traditsiooni. Ja kui ta teab hästi kuninglike portreede teostamine Ametnikud, tema jaoks oli tänavune jõulupüha see aasta esimene.

Prints George'il väike protokolliviga

Sel aastal tõepoolest Prints George astus oma esimesed sammud sellel kuninglikul perekonnal, kes saabus jõuluhommikul Norfolki Püha Maarja Magdaleena kirikusse, sellel lubamatul sündmusel. Esimene, mis toimus ilmselt väga loomulikul viisil, eriti Printsess Charlotte, kes võttis rõõmuga vastu kohalolijate austajate kallistused. Peab ütlema, et Kate Middleton ja prints Williamoli korranud enne misil osalemist.

Kuninglikud spetsialistid on aga avastanud väike viga alates Prince George, kes oli lühikeste pükste asemel selga pannud ülikonnapüksid. "Traditsiooni kohaselt kannavad aristokraatiast ja honorarist pärit poisid lühikesi pükse, selgitas Express.co. Etiketieksperdid leiavad, et selle mittejärgimine teeb sellest väga „keskklassi”, isegi „äärelinna”. Nagu traditsioon dikteerib, peaksid poisid kandma ainult kuni 6-aastaseid või 7-aastaseid lühikesi pükse. ”, kas saame saidil lugeda. Natuke veider kiiresti unustatud.

Ära jäta ühtegi Closermag.fr artiklit, kui saadate sõnumite vahetu saatja kaudu otse

See artikkel ilmus esimest korda https://www.closermag.fr/royautes/le-prince-george-vole-la-vedette-a-elizabeth-ii-sur-un-nouveau-portrait-officiel-1067967

Jäta kommentaar

Teie e-posti aadressi ei avaldata.