VIDEO. TPMP: Christine Kelly näitab, et ta oli olnud selle sihtmärk

Mis oli suurim ehmatus de Christine Kelly ? sisse TPMP Sellel kolmapäeval, oktoobris 9, paljastas reporter kaks kohutavat lugu ja teatas neist. Esimene: LCI-s töötades rääkis Christine Kelly uudistest golfisõja kohta. Vastuhakul kõik ajakirjanikud ahelas sai Anthraxi meenutavat pulbrit. "Pardal oli paanika" meenutab ta. Veel üks valus mälestus, ja mitte vähem tähtis: Christine Kelly on pikka aega ahistanud skisofreenik, kes on välja mõelnud hullumeelse skeemi, et teda lõksus hoida.

"Üks päev, minu majja tuli skisofreenik ja ta oli mind jälitanud kolm aastat. Ühel päeval teeskles ta, et on keegi La Poste'i sünnitusmehest. Ta saabus valvuri saatel minu maja ette ja seal jõudis ta pakiga minu majja. selgitas Christine Kelly. Ajakirjanik, kes teadis teda ahistava mehe nägu, seejärel tabati paanikahoog : "Ma karjusin, mul polnud häält, ma ei tea, kui kaua" ta ütles.

"See on sellepärast, et ma teadsin ta nägu, ta oli mulle juba fotosid saatnud. Õnneks teadsin ta nägu, see oli laevas paanikas. Ma ei soovi ühtegi paketti " lõpetas selle, kes astus Cyril Hanouna kroonikute kogudusse aastal 2006 Ära puuduta minu positsiooni kevadel 2018. Mõni nädal tagasi purskas ajakirjanik saates pisaraid paljastav on proovinud enesetappu selle kuritarvitamise tõttu tema vanemad panid ta taluma.

Ära jäta ühtegi Closermag.fr artiklit, kui saadate sõnumite vahetu saatja kaudu otse

See artikkel ilmus esimest korda https://www.closermag.fr/people/video-tpmp-christine-kelly-revele-avoir-ete-la-cible-d-un-schizophrene-pendant-t-1034524