India: minister Madhya Pradesh soovitab Kailash Vijayvargiial oma keelt kontrollida | India uudised

BHOPAL: Kõrgharidusminister Jeetu Patwari ütles kolmapäeval BJP riigisekretäri Kailashile Vijayvargiya Msgstr "Et hoida kontrolli oma keele üle".
Patwari kommentaar tuleb päev pärast seda, kui Vijayvargiya esitas valitsusele väljakutse Kamal Nath 15-i vanuses pensionipettuste tõenäolise taasavamise kohta. BJP riigisekretär ütles: "Jo ukhaar na hai, ukhaar le".
Ajakirjanikele rääkides ütles Jeetu Patwari: "pensionipettus, Simhastha pettus, seemikpettus, Vyapami kelmus uuritakse veebipõhist pakkumispettust. See on juhtum, mis puudutab riigi kassat. Kõiki neid eeskirjade eiramisi kontrollitakse, kuna need puudutavad riiklikke vahendeid. Sondil ei jää kurjadest kavatsustest puudu. "
Patwari lisab: "Kailash Vijayvargiya peaks hoidma kontrolli oma keele üle. Olen mitu korda korranud, et ta on Indore mis esindab linna riigi tasandil. Tema keel ja käitumine ei ühti tema isiksusega. See on avalikus elus vastuvõetamatu. Olen temast noorem ja saan teile ainult nõu anda. Oleme juba olnud tunnistajaks sellele, mida noorem põlvkond temalt õpib. "
Kala Peepali peakorteri kongressimees Kunal Choudhary nimetas ka president BJP otsust. "Millise mentaliteediga juht ei oska isegi õiget sõna öelda? Kailash Vijayvargiya teeb sellised kommentaarid hirmust ja ärevusest. Ja kui tal pole mingit pistmist pensionipettusega, miks ta vabatahtlikult selliseid avaldusi teeb? Küsis Kunal Choudhary.

See artikkel ilmus esmakordselt (inglise keeles) India ajad