India: CBI nimetas Deepak Talwari lähedase kaastöötaja FCRA rikkumismenetluses | India uudised

UUS DELHI: Juurdluse Keskbüroo ( CBI ) Kolmapäev teatas ettevõtluslobisti lähedase kaastöötaja Yasmeen Kapoori vahistamisest Deepak Talwar praegu töötab Tihari vangla välismaise sissemakse (määruse) seaduse (FCRA) uurimise osana.
Arenguametnikule lähedane IWC vanem ütles IANS-ile: "Me arreteerisime täna Yasmeen Kapoori." Yasmeen arreteeriti seoses juurdlusagentuuri juurdlusega sissemaksete seaduse juhtumis. 2017i välisfirma (määrus), ütles juhataja.
Ta teatas, et agentuur registreeris 2017-is juhtumi Talwari MTÜ vastu, et saada 90-i ruupia krooni eest välisabi otseinvesteeringud välismaale (IDE), mis suunati hiljem muuks otstarbeks. .
CBI väitis, et Prantsusmaal asuv VVO Airbus SAS ja Suurbritannia raketitootja MBDA International andsid VVO-le umbes 90,72 miljonit ruupiat tervishoiu ja haridusega seotud algatuste jaoks, kuid seda raha kasutati hiljem kinnisvara ostmiseks. .
Valitsusvälist organisatsiooni süüdistatakse selles, et ta on rikkunud mitmeid FCRA seaduse sätteid, eriti valeandmete, valearvestuse, valekulude, seotud kulude, kolme luksusauto ostmise eest, mille väärtus on suurem kui 84 lakh, maksete tasumise eest Talwarni välismaalaste visiitide vabaühendus, rahalised vahendid, mida kasutatakse Advantage India asutaja äritegevusega seotud maksete tegemiseks. "
Korrakaitsetalituse ametnik teatas, et finantsjuurdluste amet edastas Kapoori üksikasjad IWC-le.
Ta ütles, et agentuuril oli pärast Talhari küsitlemist Tihari vanglas veidi teavet Kapoori seotuse kohta. Talwar viibib praegu Tihari vanglas vahi all. Ta saadeti Dubaist välja tänavu jaanuaris 30 ja DE arreteeris ta Saksamaal rahapesu .
Samuti on ED süüdistanud Talwarit vahendajana võõraste eraettevõtjate läbirääkimistel, et jagada kohti Air India kasumlikel marsruutidel. .

See artikkel ilmus esmakordselt (inglise keeles) India ajad