India: liiklusõnnetuste vanem süüdistab populistlikku survet sanktsioonide lahjendamisel MV seaduste alusel India uudised

UUS DELHI: rühm sõidukiomanikke ja autojuhte toetas sõidukite vähendamist maanteekoodeksi trahvid määras Gujarati valitsus. "Populistlik" tagakiusamise tagakiusamise taga mootorsõidukite seadus muutunud.
"Meil oli 1988i MV seadus, kuid kas see takistas inimesi vägistamast tee kood ? Viimastel 10 päevadel olete kindlasti näinud, kuidas inimesed järgivad liikluseeskirju. Paljud inimesed on seaduse vastu. Kõrged trahvid peletavad ära liiklusrikkumised ja inimesed järgivad seda reeglit. Kuid valitsus oleks pidanud seda tegema natuke suurema ettevalmistusega, et vältida inimeste sattumist raskustesse, "ütles JNU-s toimunud rattaõnnetuse tagajärjel raputatud ülikooli teadur Harry Singh.
Säästva elu fondi korraldatud üritusel alaealiste sõidu kurikuulsas juhtumis oma venna kaotanud Shilpa Mittal ütles: "Erakondade jaoks on inimkaotused tohutu ja noorte jaoks Gujarati valitsus peab oma otsuse uuesti läbi vaatama. Olen üllatunud, et majanduslikult arenenud riigid, näiteks Gujarat, vähendavad oma trahve ja otsivad ainult oma kahte minutit hiilgust. Nad peaksid päästma meie elu ja see on suurim karma Indias, miski ei ärrita meid, kuid niipea kui nad kuulsid suurtest trahvidest, hakkasid inimesed reegleid järgima, "ütles Mittal. kes olid kampaanias sanktsioonide kehtestamise eest noorte käitumise eest.
Delhi ülikooli leedi Shri Rami kolledži üliõpilane Pratishtha Deveshwar ütles, et seaduse vastuvõtmine oli kogukonna jaoks suur saavutus. liiklusõnnetuste ohvrid . "Nende riikide kodanikud on seaduse lahjendamisel ebasoodsamas olukorras. Trahve vähendades annate liikluseeskirju rikkuvatele inimestele tasuta pääsme. Neis osariikides õnnetusi ei vähene, "sõnas naine.

See artikkel ilmus esmakordselt (inglise keeles) India ajad