One Piece: Piratesõdalased 4 kohandab Wano Kuni vibu avaldamata looga

Pärast Tervet Tordisaart, Suure Ema territooriumi, teatab Jaapani kirjastaja Bandai Namco Kaido territooriumi Wano Kuni esinemisest ühes tükis: Piratesõdalased 4.

Wano Kuni vibu jookseb mangana endiselt sama hästi kui anime, One Piece: Pirate Warriors 4 pakub välja originaalse loo seiklusest mangaka Eiichiro Oda juhendamisel. Bakura linn ja pealinna lill on üks neist kohtadest, kus Luffy suudab tuhandeid vaenlasi peksta, enne kui nad seisavad silmitsi saja metsalise meeskonna liikme X Drake'i või kohutava Kaidoga, keisriga. uuest maailmast. Kahjuks pole Wano Kuniga seotud rõivaid integreeritud. Lõpuks saavad litsentsi uues osas mängida Zoro (alistamatu vehkleja ja Santoryu meister, Kolme Sabres tehnika) ja Porgand (Minki hõimu liige, see võitleja saab pöörduda vormi Su Pomliku salapärase jõu poole) stuudios Omega Force.

One Piece treiler: Piratesõdalased 4 Tokyo mängude show 2019 jaoks

One Piece: Pirate Warriors 4 ilmub 2020-is PS4, Xbox One, Nintendo Switch ja PC.

See artikkel ilmus esimest korda https://www.begeek.fr/one-piece-pirate-warriors-4-va-adapter-larc-wano-kuni-avec-une-histoire-inedite-327046