Jalg OM - OM: Thauvin müüs ülekandeaknas, see pole 90%! - JALGAS 01

Foto-ikoon Sport

FC Valencia silmis, kes kavatseb ülekandeaknas peaaegu 60 ME eest Rodligo Atlético de Madridis müüa, on Florian Thauvin endiselt Olympique Marseille'i mängija. Ja sel kolmapäeval pressikonverentsil tegi André Villas-Boas selgeks, et ta arvestab eelseisva hooaja parimaks Marseille'i väravakütiks. Eriti kuna Portugali treeneri sõnul ei kipu Valencia sel juhul Olympique de Marseille'i nõutavat 50 ME-d maha jätma. Mis paneb André Villas-Boasi ütlema, et Florian Thauvinil on 90% võimalused jääda Provencesse.

"Arvan, et Florian Thauvin on septembris Marseillais, sest vähesed klubid suudavad sellise suurusega mängija eest summa maksta. Rodrigo läheb Atletico Madridi, kuid ma ei usu, et Valencia kulutab Xianum miljonit miljonit Florian Thauvini jaoks. Olen rahulik. Loodan, et ta taastub hästi. Ootame seda. Loodame, et ta saab sinna Nice'i. Olen kindel, et 50% on saadaval. Näeme, kõik võib ülekandeaknas juhtuda, kuid Inglise turg on juba suletud. Florian Thauvin on meie eesmärkide saavutamisel ülioluline. Ta lõi eelmisel aastal kuusteist väravat ja kaheksa abistamist, meil on teda vaja ja ta naaseb meeskonda nii kiiresti kui võimalik. " ütles Marseille'i treener, kinnitades ka oma paketti Nantes'i matšiks ja tema tõenäolist tagasitulekut kolmandal päeval Nizzas.

See artikkel ilmus esimest korda FOOT 01