"Minu missioon on tuua tagasi minusugustena eksinud inimesed tagasi vabariiki tagasi"

Oma erakonna PADDEC Facebooki lehel avaldatud väljaandes räägib Jean De Dieu Momo oma missioonist kui poliitilisest mehest ja Paul Biya režiimi kaastöötajast. Lebledparle.com pakub teile kõiki neid mõtteid.

Jumala Momo Johannes - foto jäädvustamine

Rüütli Jean de Dieu MOMO ohverdus Fo'o Dzakeutonpoug.

=====================================

"Kuid pärast järelemõtlemist ja kuna ma ei ole oma ministri positsiooni kaitsvas perspektiivis, otsustasin vastata neile, kes ei mõista presidendi suuri saavutusi ja minu usku meie režiimi vastu. Minu missioon on tuua tagasi minusugustesse eksinud inimesed tagasi vabariiki. Ja uskuge mind, see on missioon, mis ületab ministri positsiooni, isegi kui ma tunnen, et mind hinnatakse ja austatakse selle ametikohaga, mis kandis minu nime meie riigi ajaloos. Facebook on virtuaalne vabariik, milles kõige tagasihoidlikumad meist saavad oma sõna öelda. Minu perekond juhib nende elu nii, nagu isa juhtis oma ja mina ise. Vabariik, meie Vabariik tuleb selliste kaalutluste ette ja ma tean hästi, et võin elada varitsuses, kuna te soovitate mul loota oma ministriportfelli hoidmisele. "

See artikkel ilmus esimest korda https://www.lebledparle.com/actu/politique/1108799-jean-de-dieu-momo-ma-mission-est-de-ramener-ceux-qui-se-sont-egares-comme-moi-a-revenir-dans-la-republique