Inimesed: "See võtab teid omaks": Alain Deloni poeg jagab esimest pilti oma isast pärast peaaju hemorraagiat

Juba mõnda aega muretseb Alain Deloni tervis kinomaailma. Pärast poja Anthony kinnitust insuldi käes tegi näitleja mullu juulis "kerge" ajuverejooksu. Pärast operatsiooni ja Šveitsi üleviimist koomik uudiseid ei anna.

Just tema noorem poeg Alain Fabien uskus hiljuti oma kuulsa isa tervise eest.

Veel parem, kui kaputsiin Anavi kaaslane jagas oma loos Instagramis koomiku esimest pilti pärast viimast esinemist Cannes'i filmifestivalil. Alain Deloni poeg kirjutas:

Tänan teid paljude sõnumite eest, mis mulle otse südamesse lähevad. Nagu näete, läheb ta paremaks ja ta suudleb sind.

Mõni päev tagasi edastas Alain-Fabieni suur vend ka isa seisundi kohta teate, et viimane "puhkas"Šveitsi kliinikus.

Mullu mais sai Alain Delon Cannes'i filmifestivalil Palme d'honneuri, oma kõnes näitleja mainitud karjääri lõpp:

Täna on natuke posthumous austust, kuid minu elus. Kui ma selle töö alustasin, öeldi mulle: On üks asi, mis on väga raske, see peab kestma. Ma kestsin 60 aastat. Nüüd ma tean, et raske on lahkuda. Ma lähen lahkuma, kuid ma ei lahku ilma teile ja ilma teid tänamata.

Loodetavasti on näitlejal lähinädalatel parem.

See artikkel ilmus esimest korda FABIOSA.FR