Facebook pani teie helivestlused ka inimesi kuulama

Selleks, et meie digitaalsed hääleassistendid ja tehisintellekti algoritmid räägitavast aru saaksid, on vaja kõnetuvastussüsteeme täiustada. See läbib inimese vestluse meie vestluste kohta. Mõnikord eraelu puutumatuse kahjuks.

Facebook tundub, et ta ei pääse kasutajate privaatsuskandaalidest eemale. Pärast avastusi Apple'i, Google'i, Amazoni ja Microsofti kohta, kes on teinud helivestlusi kolmandatele isikutele, on nüüd samal põhjusel seotud planeedi suurima sotsiaalse võrgustikuga. sisse Bloombergi raport, saame teada, et sotsiaalvõrgustik Facebook on tasunud kolmandatele osapooltele töövõtjatele, kelle ülesandeks oli kasutajate helivestluste transkribeerimine. Menlo Pargi hiiglane kinnitas asja ja teatas, et pani programmi pausi.

Facebook mängis teie helivestlusi ka kolmandatele isikutele

Vastavalt avaldusele, mille ettevõte avaldas vastusena aruannetele: "nagu Apple ja Google, peatasime üle nädala tagasi helisisu inimliku analüüsi protsessi."Ja lisage, et asjaomased kasutajad olid selgesõnaliselt aktiveerinud võimaluse Facebook Messengeris, võimaldades sellel inimesel kolmandate osapoolte tehtud helivestluste transkriptsiooni, et parandada algoritmide mõistmist tehisintellekti kaudu.

parandada oma kõnetuvastuse algoritme

Facebook tegi ka selgeks, et kõik vestlused olid anonüümsed. Raske ette kujutada, et sellest piisab, et leevendada nende kasutajate hirme, kelle arutelud edastati tundmatutele võõrastele. Menlo Pargi firma pole selles olukorras kindlasti ainus. Nagu väljaanne meenutas, on Apple'i süüdistatud ka Siri vestluste transkriptsioonis, et parandada selle algoritmide täpsust. Ettevõttele, kes uhkeldab oma kasutajate privaatsuse seadmisega prioriteediks, on see häbi. Cupertino ettevõte reageeris nendele paljastustele järgneva programmi peatamisega kiiresti. Ja teatatakse eelseisvast võimalusest, mis tähistab selgesõnaliselt programmis osalemist.

See artikkel ilmus esimest korda https://www.begeek.fr/facebook-aussi-a-fait-ecouter-vos-conversations-audio-a-des-humains-325258