Aafrika Meistrite Liiga: tagasipöördumise finaal mängitakse neutraalsel pinnal

Esperance Tunis oli kroonitud fiaskoksi muutunud finaali lõpus.

Esperance Tunis ja Wydad Casablanca vaheliste meistrivõistluste Aafrika jalgpalli tagasipööramine viiakse lõpuks läbi pärast CAN-2019i. Maroko klubi keeldus vahekohtu otsuse vaidlustamisest lõpetamast.

Kolmapäeval, 5 juunil, võttis ta aega umbes kaks päeva Aafrika jalgpalli konföderatsiooni (CAF) kohtumisi. Aafrika jalgpalli meistrite liiga lõpliku tagasipöördumise fiasko. Espérance de Tunis ja Wydad Casablanca rida eelmisel reedel realiseeritakse kohe pärast CAN-2019teatas Aafrika jalgpalli juhtorganist.

Otsus, mis kahtlemata põhjustab Tuneesia poolel pingeid, kuna Esperance Tunis krooniti eelmisel reedel pärast kohtumise katkestamist 58e mänguliinil, samal ajal kui Tuneesia juhtis 1i 0i ( 1-1 ühel viisil. Klubi on juba teatanud, et ta ei kavatse seal peatuda.

Vaadake pilti Twitteris

Tunise lootus 💯

@ESTuniscom

Otsus lõpliku tagasipöördumise kohta neutraalsel alusel on vastuvõetamatu. arestitakse.

Finaali ei õnnestunud lõpule viia, kuna Wydadi mängijad keeldusid mängule naasmisest, sest nad võitsid eesmärgi, mille Gambia kohtunik Gassama lõpuks tühistas. Maroko mängijad palusid mustalt mehelt, et ta konsulteerib asjata video abiga (VAR).

ES-i Tunise topeltkaristamine

Pärast pooleteistkümmend katkestamist viidi mängu lõppu lõpuks ilma mängu jätkamata ja ES-i Tunis sai võitja trofee üldisele stuporile.

See otsus lõpliku tagasipöördumise kohta, mis on rohkem neutraalsel pinnal, tajus seega kahekordset karistust Esperance Tunis'i toetajate jaoks. Mõned, kes olid kogunenud Pariisi CAFi täitevkomitee ees, "väljendasid oma viha," teatas meie eriline korrespondent Benoît Perrochais, kes märkis ka, et politsei oli läks "mõnedele pisargaasidele" vaimude rahustamiseks.

Välja arvatud järjekordne tagasilöök, siis mängitakse selle Aafrika Meistrite Liiga juba ajalooline lõplik tagasipöördumine pärast 19i juulit, sest Aafrika Rahvuskarik toimub sellel kuupäeval.

Vaadake pilti Twitteris

Patrick Juillard

@PatrickJuillard

La @CAF_Online otsustas taasesitada Meistrite Liiga lõpliku tagasipöördumise neutraalsel pinnal. Küsitav otsus, mis seab ohtliku pretsedendi, premeerib ebasportlikku käitumist ja tunnistab juba levinud ideed, et eesistujariik on mõjuvõimeline.