Jare Ijalana: 5i Nigeeria tüdruk hääletas "maailma ilusama väikese tüdrukuna"

[Social_share_button]

Mis tahes internet imetleb 5i Nigeeria tüdruk Jare Ijalana fotosid. Fotograafi Mofe Bamuyiwa poolt sai laps Interneti-kasutaja poolt mitteametliku pealkirja "maailma kõige ilusam väike tüdruk".

Kõik algas siis, kui fotograaf Mofe Bamuyiwa, mis on spetsialiseerunud pulmafotodele, on avaldanud oma Instagramis väikese Jare'i, 5 aastat vana pilte. Tema salapärane pilk ja vaieldamatu kohalolek kaebasid kohe internetikasutajatele.

"Jah, ta on inimene," kirjutas fotograaf pealkirja. "Tahtsin lüüa lapsepõlve ja täiskasvanuea ristmiku, nii et mõlemad muutuksid ajatuuks. Ma oleks võinud tema naeratuse ja naeratuse teha, aga ma otsustasin teha oma loomulikuks. Nagu täiskasvanu. See on ajatu portree, "selgitas ta. Foto, millel on nüüd rohkem 40 000i" Mulle meeldib ", on läinud Internetis. Ja kõik Interneti kasutajad on nõustunud valima 5i tüdruku maailma kõige ilusamast tüdrukust.

Jare elab Nigeris koos oma kahe õde, Joba ja Joliloju. Kolm väikest tüdrukut avati hiljuti Instagrami kontole, " J3i õed Kes on nüüd mudelid saanud.

2017is on see Vene tüdruk Anastasia Knyazeva kes oli saanud mitteametliku pealkirja "maailma kõige ilusam väike tüdruk".